Meglepetés koncertek

Szeptember első napja kellemes meglepetéseket hozott a Vidor színpadára.
Estefelé ráérősen indultam el gondolván a Sebő együttes műsora nem biztos, hogy nagyon le tud kötni. Persze ha nem siet az ember, akkor jön a busz 🙂
Talán az első dalról csúsztam le. Éppen “felkomf” volt. Illetve olyan meseszerű, szórakoztató rávezetés a következő műre. Majd az azt követőnél ugyanígy.
És ebből egy szórakoztató, mindenkit lekötő, remek műsor jött össze.
A végén már értettem a tanítványok szinte folyamatos mosolyát.
Sebő Ferencnél bizonyára jó tanítványnak lenni.


Ha esetleg lenne otthon elhangolódott tekerőlantod, pár nap múlva, a koncert fotóalbumában komoly vizuális segítséget kapsz majd a hangoláshoz. Most csak egy kiragadott kép 😉

A hétfői Afrika berobbanás után várakozva tekintettem a tegnapi második koncertre.
Oumou Sangaré néhány videóját is megnéztem (le is cseréltem az itt megjelentet egy másikra), és azon gondolkodtam, vajon milyen hangszerek lesznek a kíséretben. Mert abban nem hittem, hogy a különleges hangú énekesnő úgy magában ott tudja tartani a közönséget.


szerk. (most nézem, hogy milyen reflektorfénybe kerültem 🙂 ) Aztán jött a második Afrika berobbanás, és leesett az állam. Szépen érkeztek a zenészek, igazán semmi különleges, de a ritmus feszes.
Aztán megérkezett két táncos, akikről kiderült, hogy vokalisták is egyben.
No, erről is lesz majd sorozat a fotóalbumban 🙂


Mindent összevetve ez egy igen jó koncertnap volt.

És akkor most jöhet a nyafogás, vajon milyen lesz a mai nap?
Végre rá kéne szánnom magam egy korábbi kezdésre, és meghallgatni a MeLounge-t, valamint kis szitár muzsikát a Nakshatra duótól.
Este pedig kezdésnek akiket ugyancsak a debreceni Borkarneválon hagytam ki a Tükrös Zenekar.
Remélem, velük nem úgy járok, mint a Nadara-val. Bár lehet, hogy csak nekem nem tetszett…
A második fellépő este egy másik visszatérő 2007-ből: Juan Carlos Cáceres. Ő azon a kedden lépett fel, amikor én nem követtem a Vidort a Kossuth térről a Kodály iskolába. Ezt is pótolhatom idén.
Annak is örülök, hogy a művész nem öregszik. A Vidor honlapja szerint 2007-ben, és idén is 74 éves. Megpróbálom ezt a titkot is ellesni 😀